Programozás

Fő profilunk a programozás. Igyekszünk úgy megírni programjainkat, hogy a hatályos törvényeknek mindenben megfeleljenek, de azért még használhatóak is legyenek.

Röviden úgy szoktuk ezt mondani, hogy a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon.

Régebben számítógépek és tartozékok értékesítésével is foglalkoztunk, de ez ma már nem kihívás számunkra.

Vatai Tibor

Vezető programozó

Szántai László

Programozó

Windows platformon, kliens – szerver alapú rendszereink gyorsan és pontosan működnek. Programjaink tervezésénél a megrendelővel együttműködve dolgozunk, mindig szem előtt tartva az észszerűséget. Integrált rendszereket készítünk, melyek moduljai között oda-vissza kapcsolat van.

A felhasználóknak csak egyszer kell kezükbe venniük és rögzíteniük az alapbizonylatokat, a többit már a számítógép elvégzi. Ahol csak tud, programunk segít a napi munkában, gyors információkkal szolgál a döntéshozatalokhoz.

Jelentősen leegyszerűsödik partnereinknél az ügyviteli munka. Ugyanazt a feladatot sokkal kisebb adminisztrációs létszámmal el tudják végezni.

Programjainkkal a felhasználók elégedettek, ennek is köszönhető, hogy ügyfélkörünk állandóan bővül. Partnereink között vannak nagyok és kicsik, termelő és szolgáltató cégek, könyvelőirodák, jövedéki termékekkel foglalkozó vállalkozások is.

 


.

Séllei Árpád

Programozó

Székesi Krisztián

Tanácsadó

Megrendelőink kívánságára speciális programokat is készítünk rövid határidővel.

Igyekszünk megoldani ügyfeleink minden számítástechnikai jellegű problémáját. Fiatalos, rugalmas gondolkodás jellemez minket. 

A programozási tevékenységet a Kft. ügyvezetője, Uhrin Gábor okleveles gépészmérnök, rendszerszervező irányítja.

Uhrin Gábor

Ügyvezető