Cégünkről

 

Cégünk, a MicroFox Informatikai Kft. 1996. október 1-én alakult meg a hasonló nevű betéti társaság jogutódjaként. Székhelyünk Békés megyében, Gyomaendrődön van. Irodánk a gyomai városrész központjában, a Kossuth út 8. szám alatt található.

tevékenységünk:
– számítógépek programozása, azon belül ügyviteli rendszerek fejlesztése
– könyvelés, adótanácsadás

Célunk:
hogy a magyar kis- és közepes vállalkozásoknak olyan integrált ügyviteli programrendszert biztosítsunk, amivel eleget tudnak tenni a könyvelési, bevallási, adatszolgáltatási kötelezettségeiknek, valamint a cégvezetés naprakész belső információkhoz juthat.

Ennek szellemében arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk. Megoldásainkban igyekszünk gyorsak, korszerűek és hatékonyak lenni.
Mindezt reális, megfizethető áron kínáljuk.

Jelmondatunk: “Programok a magyar észjárás szerint.”

Szerződéskötéskor előnyben részesítjük azokat a cégeket, amelyek tisztán magyar tulajdonban vannak, amelyek magyar alapanyagból dolgoznak, és magyar embereket foglalkoztatnak.
Nem szívesen tárgyalunk azokkal a cégekkel, akik olyan termékeket hoznak be az országba, amelyek itthon is előállíthatóak, vagy egészségre káros adalékokat raknak az élelmiszerekbe, vagy ahol a dolgozót nem veszik emberszámba, hanem munkaerőként vagy humán erőforrásként tekintenek rá.

Munkatársainkról, és az általuk végzett tevékenységekről a Programozás, illetve a Könyvelés menüpontban tájékozódhatnak.

Elérhetőség

Cégünk székhelye Gyomaendrőd, Rákóczi utca 3. szám alatt van, irodánk a város gyomai
központjától kb. 100 m-re, a Kossuth út 8. szám alatt található

Ha kérdése van, keressen bennünket a 66/581-630-as, a 30/382-8377-es vagy a 21/200-2291-es telefonszámon, illetve az info@naposoldal.hu e-mail címen.

Nyitvatartás: munkanapokon 8-tól 16 óráig.