Újítások, fejlesztések

Itt cégünk által végzett aktuális fejlesztésekről, újításokról említünk pár szót. Fontos számunkra, hogy az esetlegesen felmerülő igényeket kielégítsük, illetve növeljük ügyviteli rendszereink hatékonyságát. Ebből adódóan nagy hangsúlyt fektetünk meglévő programjaink tökéletesítésére. Szeretnénk, hogy az Ön munkája minél eredményesebb legyen, pénzt és időt is takarítson meg. 

Szeretnénk tovább tökéletesíteni, fejleszteni a banki átutalások gyakorlati megoldásait. Az általunk eddig kifejlesztett programok mindegyikében megtalálható egy átutalási nyomtatvány-kitöltő funkció. Véleményünk szerint az igények és normák hamarosan megkövetelik, hogy ezen a téren is előrelépjünk, fejlődjünk. Folyamatosan azon vagyunk, hogy a pénzügyi és a munkabér-munkaügyi moduljaink az átutalandó összegeket képesek legyenek exportálni a különböző pénzintézetek terminál-programjai felé.

A banki terminál-programok adatstruktúrája szinte mindenhol különbözik, ezért a feladat meglehetősen hosszadalmas. Jelenleg a következő terminál-programok számára készíthető export állomány: Electra, CIB, OTP, Raiffeisen, Budapest Bank, UniCredit Bank, CitiDirekt, MKB.

Más téren is fontosnak tartjuk az adatexport nyújtotta lehetőségek kihasználását. Ügyviteli rendszereink jelenleg is képesek oly módon adatokat exportálni, hogy azokat az ÁNYK program fogadni tudja. E téren rendkívül fontosnak tartjuk, hogy mindig naprakészek legyünk, hiszen az NAV-nál igen gyakoriak a módosítások, hibajavítások, és nekünk ehhez igazodni kell. 

Jelenlegi, jövőbe mutató fejlesztésünk a PILLE rendszerünk, mely a MOZAIK integrált ügyviteli programunkat fogja idővel leváltani. Fő fejlődési iránynak tekintjük a mobilitás elősegítését. A MOZAIK esetében eddig a „távoli asztali kapcsolat” volt az egyedüli stabil lehetőség, ha fizikailag máshonnan szerettünk volna dolgozni. Mára azonban széles körben elterjedt és alkalmazott technológiák megérettek arra, hogy kis költségű hatékony megoldás születhessen.

Pille jellemzői:
–  a kliens oldal WEB alapú, egy böngészőn keresztül elérhető, nem igényel telepítést. Nyomtatáshoz, egyéb funkciókhoz többféle beépülő elérhető pl. PDF, stb. Bárhol, bármikor használható, akár otthonról is.
– Heterogén környezet: számítógép (asztali gép, laptop, tablet, mobil telefon, stb.), operációs rendszer (Mac, Linux, Windows, stb.), helyi hálózat, internet.
– Központosított szoftver (Egy helyen, a WEB szerveren fut a program, ott van az üzleti logika, a kliensek szinte csak a adatbevitelt, megjelenítést végzik)
– Könnyebb menedzselhetőség 

Kiknek ajánljuk?
A több telephellyel rendelkező cégeknek, illetve azoknak, akiknek útközben is szüksége van pontos adatokra, azoknak, akik megrendelést akarnak leadni távolról, azoknak, akik terepen számlát akarnak kiállítani. 


Ha bármilyen ötlete, észrevétele van felénk, lépjen kapcsolatba velünk! 

Tel: 66/581-630, 21/200-2291
Mobiltelefon: 30/382-8378
e-mail: info@naposoldal.hu