MOZAIK Integrált Ügyviteli Rendszer

 

Egy Windows alapú, kliens-szerver felépítésű integrált ügyviteli rendszer, mellyel nagy adatmennyiség kezelése és tárolása is gond nélkül megoldható. A mai kor igényeit tartalmilag, formailag és biztonsági szempontból is kielégíti, emellett könnyen tanulható és kezelhető, költségtakarékos.

A rendszer logikai felépítése nagyon hasonlít az előd, azaz a DOS alapú Komplex ügyviteli rendszerünkre. A DOS-alapú programok fejlesztéséről 2004-ben álltunk át Windows alapú rendszerekre. A kliens programot Delphi-ben írtuk, az adatok tárolását SQL szerverre bíztuk. Először még Interbase aztán Firebird adatbázis-szervert használtunk. A Firebird stabil, gyors és megbízható, azóta is ezt használjuk.

A programrendszer az 1992-ben életbe lépett, többször módosított új számviteli törvény előírásai szerint készült. Teljeskörű, integrált ügyviteli rendszer, melyben nagy szerepet kapnak az automatizmusok, hogy a felhasználó minél kevesebb munkával a legtöbb információt és segítséget kapja. Paraméterezhetősége lehetővé teszi, hogy “testreszabott” rendszerré váljon a program. Közepes vállalatok és kis cégek egyaránt jól használhatják. A főkönyvi könyvelési rendszer a hozzá kapcsolódó analitikus nyilvántartásokkal együtt biztosítja a vezetői döntésekhez, az éves beszámolóhoz, adóbevallásokhoz, adatszolgáltatásokhoz, statisztikai jelentésekhez szükséges adatokat.

Főbb jellemzők:

  • nagy adatbiztonság
  • könnyen tanulható és kezelhető, gyors
  • minden lista először a képernyőre, majd igény esetén a nyomtatóra kerül
  • a bizonylatokat csak egyszer kell kézbe venni, azután az adatok megfelelő helyre kerüléséről a programrendszer gondoskodik (automatikus feladások)
  • a rögzítés sorrendje bármilyen, abbahagyható illetve folytatható
  • több év adatai között egyetlen dátumállítással váltva dolgozhatunk
  • az egyes modulok önállóan egyedi gépen vagy helyi hálózatban is működtethetők

A MOZAIK Integrált Ügyviteli Rendszer nyitóképe:

Leírás a képről

Ajánlott minimális számítógép-konfiguráció: Windows 7 / 10 / 2008 / 2012-es operációs rendszer
Szerver: Pentium 2.5 GHz processzor, 8 GB memória, 100 GB szabad háttértároló-kapacitás

Munkaállomás: Pentium kategóriájú számítógép, 4 GB memória, 10 GB szabad háttértároló-kapacitás, internet-elérés

A programrendszer rövid ismertetőjét letöltheti innen.